Cirque du solei

Aπόψε η βραδιά είχε ακροβατικά κόλπα. Από την πρώτη φορά που είδα ως διαφήμιση το περίφημο θέατρο του ήλιου ήθελα να το παρακολουθήσω, έτσι απόψε ήρθε η στιγμή ακόμα και μετά από 4-5 χρόνια από την πρώτη μου σκέψη. Έφτασα στο θέατρο, ή μάλλον στο τσίρκο, απόγευμα, κόσμος αρκετός μπορώ να πω αλλά οι προσδοκίες μου σε ένα φυσιολογικό επίπεδο. Η ατμόσφαιρα μύριζε τσίρκο και η προσμονή μου επίσης. Μπαίνοντας μέσα στην τέντα και βρίσκοντας την θέση αμέσως κατάλαβα πως το θέαμα θα είναι υπέροχο.

Στο κέντρο της σκηνής υπήρχε ένα γιγαντιαίο καβούκι χελώνας… οι ακροβάτες εναλλάσσονταν και οι ομάδες έπαιρναν η μια την θέση της άλλης. Η μουσική ήταν ζωντανή όπως και τα τραγούδια. Η ΡΟΗ της παράστασης είχε κάτι το ινδιάνικο… άκου και το όνομα της παράστασης “Τοτέμ”. Ο σύνδεσμος ήταν υπέροχος μουσική, χορός, φώτα, τραγούδι, πολλά ακροβατικά αλλά και γέλιο.

Τα ακροβατικά ήταν ένα υπέροχο θέαμα που με έκαναν να απορώ και να σκέφτομαι πως στο καλό τα καταφέρνουν! Ακόμα και ο συνδυασμός των ομαδικών ακροβατικής ήταν ένα υπέροχο θέαμα που σίγουρα δεν περνούσε απαρατήρητο και φυσικά δεν ένιωθες πως ο χρόνος περνούσε τόσο γρήγορα. Δεσμεύτικα πως την επόμενη φορά που το συγκεκριμένο τσίρκο θα έρθει στην Βιέννη σίγουρα θα το επισκεφτώ και ξέρω από τώρα και ποια θέση θα αγοράσω ανεξάρτητα από την αξία της γιατί ξέρω πως θα αξίζει.

Από τα ωραίότερα τσίρκα που έχω δει. Γεμάτο ακροβατικά και θέαμα, δεν νιώθεις στιγμή βαρεμάρας​!

Κι εδώ κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξα

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *